Η Google αποκτά την DoubleClick έναντι 3,1 δισ. δολαρίων

Αρχική Συζητήσεις Διάφορα Internet Η Google αποκτά την DoubleClick έναντι 3,1 δισ. δολαρίων

Η Ελληνική κοινότητα του WordPress απέκτησε και αυτή το δικό της χώρο στο wordpress.org, έτσι το φόρουμ μας θα ειναι πλέον στην διεύθυνση https://el.wordpress.org/support/forums/

Αυτό το θέμα περιέχει 0 απαντήσεις, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  Evangelos Athanasiadis 12 χρόνια, 1 μήνας πριν.

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #1678

  Η ηγετική δύναμη στη μηχανή αναζήτησης και τη διαχείριση διαφήμισης στο Διαδίκτυο Google Inc κάνει τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της αποκτώντας έναντι 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ρευστό την online διαφημιστική εταιρεία DoubleClick.

  Το κόστος αγοράς είναι σχεδόν διπλάσιο της συμφωνίας των 1,76 δισεκατ. δολαρίων για την υπηρεσία ανταλλαγής βίντεο YouTube στα τέλη του περασμένου έτους.

  Η συμφωνία για την εξαγορά της DoubleClick ανακοινώθηκε μετά το κλείσιμο των αγορών την Παρασκευή. Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών έχουν ήδη εγκρίνει την εξαγορά, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2007.

  Για την Google η εξαγορά είναι ένα ακόμη βήμα προς το μετασχηματισμό της από μηχανή αναζήτησης σε διαφημιστική δύναμη.

  Η DoubleClick, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε αποτελέσει στόχο σκληρού πολέμου προσφορών μεταξύ της Microsoft και της Google.

  General Translation Editor, Larisa WordPress Meetup Organizer
  My Blog | WP Vice

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Δεν είσαι μόνος

Μπες στο Forum, είναι δωρεάν

FORUM